Jun 29, 2008, 8:12 PM

Омръзна ми 

  Poetry » Love
1189 0 6

ОМРЪЗНА МИ НЕЩАСТНАТА МИ РОЛЯ,

АРТИСТИТЕ В ПОЗНАТИЯ СПЕКТАКЪЛ

И БОЛКАТА ОТНОВО ДА СЪМ ТВОЯ -

БЕЗЛИЧНАТА МЕТРЕСА В ТВОЯ ТЕАТЪР!

ОМРЪЗНАХА МИ МАСКИТЕ ГРОТЕСКНИ,

ЗАУЧЕНИТЕ ФРАЗИ И УСМИВКИ,

ПРИКРИВАЩИ ДУШЕВНИТЕ БОЛЕЖКИ...

СПЕСТЕНИТЕ ТИ ЛАСКИ... НА ПОЧИВКИ!

ОМРЪЗНА МИ... И С ТАЗИ ТЪЖНА РОЛЯ

СЪДБАТА МНОГО ТЕЖКО МЕ БЕЛЯЗА,

 

ОМРЪЗНА МИ И НЯМА ДА СЪМ ТВОЯ,

ОМРЪЗНА МИ И СЕБЕ СИ ДА МРАЗЯ!

© Красимира Касабова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??