Омръзна ми да те желая
и да те искам всеки ден,
за тебе тайно да мечтая,
а ти да си далеч от мен.
По пътищата на мечтите
да тича само мисълта
и да се точат дълги дните,
не стоплени от любовта.
В сърцето да е тъжна зима,
а във очите цветен май,
да бъда нечия любима
в един изгубен тъжен рай.
Не искам повече за тебе
да мисля дълго във нощта,
омръзна ми да си далече
във свят, изпълнен с пустота.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados