25 dic 2015, 18:44

омръзват прашните пътища 

  Poesía » De amor
308 0 0

Омръзват прашните пътища,

по които всеки ми казва,

че току-що си заминал

и че напразно те търся.

 

Дотягат случайните покриви,

под които търся почивка,

но намирам огорчението,

което неотлъчно ме следва.

 

И мисля си – защо не съм буболечка,

пътят ми през гори да минава,

къщичка да са ми цветята,

и да съм щастлива самичка !

 

© Юлия Шопова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??