23 nov 2014, 11:42

Онези есенни сълзи... 

  Poesía » Otra
396 0 2

 

Онова есенно дърво на пътя
винаги стоеше с приведени клони...
листата му падаха безшумно по паважа,
защото в този ден имаше вятър...
Нормална сезонна картина
и много тъга...
Всъщност всички тези есенни сълзи
никога не са напразни,
просто хората не ги забелязват.

 

автор: Моника Стойчева

дата: 21. 11. 2014 г.

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??