28 sept 2014, 21:20

Онзи огнен миг ... 

  Poesía » De amor
369 0 0

 

 

     Ей, вихре ветровит,

     не се сърди,

     не ме загръщай

     в прашните си халища,

     само ме топло погали,

     пак ми разпали

     незабравени пожарища,

     върни ми онзи огнен миг,

     когато за последно

     целунах аз жена,

     на прощаване,

     преди да отлети,

     пречупила моите крила...

     Не ми повтаряй,

     че ще ме забрави,

     навярно и това ще стане,

     животът е такъв -

     едни си отиват незабравени,

     на други им е мъката възглаве...

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??