24 oct 2017, 8:42

Опако за есента 

  Poesía » Otra
715 7 27

Небето сивооко и разплакано,
пропъжда с длан премръзналите птици
и лятото си тръгна недочакано,
фалшиво бляскат есенни жълтици.

 

Не ми се пише есенна поезия,
напомня ми за дълга, ледна зима.
Заспивам. Хибернация, амнезия....
Напролет ще си спомня, че ме има.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??