11 mar 2008, 22:20

Опази ни! 

  Poesía
526 0 8

Безброй снежинки падат,
стелят нашите градини
и затрупват прага ни с тъга.
Порой прашинки газят,
стрелят право във очи ни
и захлупват с мрака
всяка мъничка надежда,
всяка светлинка!
Покой дари ни!... Те страдат...
и не смеят да се молят,
а боли!...
О, Боже мили, опази ни!
Ние още сме деца!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??