============
Озовах се залутана
из коридорите
на водното (ти )пространство.
Безцелно далече.
И беше най-лудото странство!
Но движих се бързо -
с n-възела в час
без компас
и спасителна лодка.
Нептун ме намери
и сега се срещам все по-често.
От Бог-на Бог, събирам
не венци, а коркови пояси.
И скоростта намалих -
сега възелът е само един,
за да чувам нептуново-галещо:
"Ще те мина!",
пардон,
"Ще ти мине..."
:):):):):)
... асоциацията с вица "плувай, плувай, не е риба" е съвсем случайна...
... защото не знам за такива ситуации,
в които това да е спасителна операция...
Усмихнат ден, в който всеки... пардон, всичко ще ви мине!
:):):):):)
© Станислава Todos los derechos reservados
Благодаря за включването,Джак!