2 dic 2012, 18:07

Описание на ръце 

  Poesía » De amor
802 0 3

Исках да опиша ръцете ти -
толкова са нежни и здрави,
когато прихлупват моите с шепи.
Широки мъжки длани
с кафяви лунички
и тъмноруси косъмчета.

Исках да опиша пръстите ти -
как се мушват нагоре по китката ми
и напипвайки пулса,
навярно усещат как сърцето ми бие
все по-често,
все по-неправилно.

Но това е преди да се любим.

След това искам да описвам прегръдката ти -
онази дълбока и силна,
като море;
през раменете ми,
здрава,
с която ме правиш част от вселената,
а всъщност - от себе си.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??