6 ago 2019, 19:58

Опит в рамка на танка за обяснение на думата обич 

  Poesía » Formas orientales
468 0 0

„обич“ идва от

„обюч“ — сиреч — „целувка“ —

на езика на

 

Аспаруховите и

Куберови българи

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??