9 oct 2010, 0:57

Опит за летене 

  Poesía » De amor
728 0 3

              

 

           Опит за летене

 

Мечтаех да летя, когато бях дете.

Пораснах и разбрах, че трябват ми криле.

И ето – срещнах теб, а ти си любовта,

която всички казват, че давала крила...

Аз пак се размечтах – как двама ще летим.

Ще бъдем като птиците – любима и любим!

Нетърпелива бях и не дочаках твойто „Да”.

Не забелязах нещо много важно – ти нямаше крила!

 

 

© Мария Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??