15 mar 2013, 21:17  

Опит за поезия 

  Poesía
417 0 3

ОПИТ ЗА ПОЕЗИЯ
Пловдив...
Жълт код...
Ураган...

Код оранжев...
На Пещерско рисуват пътеки...
План, майна, план...

© Ивайло Михайлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??