Сега,
Когато
Луната блести
И прорязва
Всички облаци
И небето
Раздира...
Почти като слънце...
Почти като ден...
Почти като нож...
Почти като смисъл...
Почти като надежда...
Почти като цвете...
Със лунни отразени лъчи
Прорязва
Мрака на моето
Търсещо и отчаяно
Влюбено до безумие
Още живо сърце...
Сърцето е влюбено
От болка раздрано
И търси
Говори
Не спира
И спори
Обича
И мрака проклина
Дори там където няма живот
Не спира
Да търси
Ден и нощ да копае
За лунното цвете
Което да дари
На една земна принцеса
Обезверена, смачкана,
Лъгана и отчаяна....
Лунното цвете
Събуждащо нейната собствена
Възкръснала, но истински чиста любов
Защото любовта,
Принцесо,
Е прекрасна
И неземна
Тя е възвишена
От слънце по-ясна
И силна
Искряща
И жива
Като чиста вода ромоляща
Тя дава живот
Тя е като благослов
Макар и незнайна
На тази планета
Тя е светлина
И мелодия, и песен,
Тя дава живот
И вятър небесен...
Не, тя е просто любов
© М В Todos los derechos reservados