8 mar 2014, 22:40

Опит за ревност 

  Poesía » De amor
513 0 1

Искам да си само мой...
Не бъди в кафето с друга!
Зиме или в летен зной
съм на уличката "Струга".

В късен или ранен час,
ти когато ме обидиш
си оставам вярна аз,
а не искаш да ме видиш.

Мрачно е навън. Вали.
И мъгливо е в душата.
От съмнения боли,
ревността къде да пратя?

А е хубаво със теб!
Отшумява всяка рана
и превързва нощен креп
болката с мехлем за двама.

И от нежност се топя
бавно в мъжката прегръдка.
Устни в твойте щом допра -
чакай следващата стъпка!

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво Ели, хубаво обично!
Propuestas
: ??:??