7 abr 2015, 0:53

опит за римуван седемнадесетсричков ямб в рамка на хайку 

  Poesía » Formas orientales
500 0 3

Без теб не знам на

кой съм свят , не знам и свят

ли то е , ад ли ...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??