Исках аз да те забравя, да се усмихна и да бъда истински щастлив....
но уви, опитах много пъти и при всеки опит се насълзяваха моите очи....
Не мога да те мразя, разбери го и недей да искаш ти от мен това....
аз цял живот ще те обичам, защото имаш специално място в моята душа!
Преди година исках всичко да ти кажа, но не намерих в себе си сили....
Защото ще ме убиеш ако ми кажеш "с теб можем да бъдем само приятели"....
И от година насам аз живея с тази мъка, че ти никога не би тръгнала с мен....
Защото аз не съм красив, а голямото ми сърце явно не означава нищо за теб....
Права си, да.... аз съм много добър човек и винаги ще ти бъда приятел,
но ако знаеше колко много те обичам, не искам и да мисля как щеше да реагираш....
Ти ме караш всяка нощ да страдам и всяка сутрин когато се събудя да се смея....
И въпреки всичко се опитах да сложа край на това, но не мога да те преживея....
© Калоян Калинов Todos los derechos reservados