20 may 2006, 18:50

Опиянение  

  Poesía
690 0 5
 Хумористично стихче


Върви пред мен убийствена жена.
Погледите приковала на мъжете.
Не бърза, сякаш плува в суета
А пък на мене, водка ми сипете!

От тази фигура съм възхитен, уви.
Страхотна Муза. В мен крещи поета.
В съня си съм я срещал може би.
Сега ви моля, водка ми сипете!

Какви бедра! Желания бушуват.
По модни подиуми можеха да светят.
В очите стари, формите и плуват.
Нали ви казах, водка ми сипете!

Полата и в потфейл ще събера.
Потрепват даже жълтите павета.
Каква жена! - крещят - Каква жена!
Защо стоите? Водка ми сипете!

Обърна се, същинска Мона Лиза.
Усмивката и - сексуален стон.
Гърдите, устните... Очите ми излизат.
Не искам водка... Дайте силикон!

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??