16 ene 2019, 13:23

Опора е потребна 

  Poesía » Filosófica
576 3 7

Подадена ръка недей отхвърля!

Хвани я здраво, смело я сграбчи!

Не я оплювай, че макар и мръсна

тя в трудни часове ще те крепи!

 

На зов за помощ ако привикан си, 

наместо да откажеш пръв иди!

Приятел ако бъдеш - честит ще си!

След време сам ще оцениш!

 

Недей изпускай шанса си да бъдеш

добър човек в изгряващия ден.

Светът не е създаден за присъди!

Опора е потребна! Знай от мен!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??