Аз съм и ад, и рай,
аз съм онази, която безкрай
се опитва да търси и вярва,
че ще открие във себе си сила
и ще надвие онзи с рогата!
И тогава напук и за край
ще разпери крилата си бели
и ще литне в небесния рай,
без да иска и без да пита
има ли ад и рай...
© Мата Хари Todos los derechos reservados