20 нояб. 2012 г., 10:34

Оптимистично 

  Поэзия » Любовная
546 0 0

Аз съм и ад, и рай,
аз съм онази, която безкрай
се опитва да търси и вярва,
че ще открие във себе си сила
и ще надвие онзи с рогата!
И тогава напук и за край 
ще разпери крилата си бели
и ще литне в небесния рай,
без да иска и без да пита 
има ли ад и рай...

© Мата Хари Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??