7 nov 2015, 9:29  

"Опълченците на Шипка" няма да се изучава! 

  Poesía » Civil
426 0 0

О, одо за Шипка прекрасна,

защо е към теб тая слепота ужасна?

Шипка ни е ни опората, светлината,

пазете родното, пазете българщината!

Този подвиг поетът Вазов възпя в рима,

че без него България нямаше да я има! 

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??