7 нояб. 2015 г., 09:29  

"Опълченците на Шипка" няма да се изучава! 

  Поэзия » Гражданская
424 0 0

О, одо за Шипка прекрасна,

защо е към теб тая слепота ужасна?

Шипка ни е ни опората, светлината,

пазете родното, пазете българщината!

Този подвиг поетът Вазов възпя в рима,

че без него България нямаше да я има! 

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??