30 ene 2008, 20:08

Орис моя 

  Poesía » De amor
899 0 1
Кой е казал, че трябва да сме щастливи?
Кой създаде тази илюзия?
Искам те... Искам го... Трябваш ми... Няма го...
Къде си? Мълчание и Горчивина.

Още един ден без отговор.
До кога тъй безцелно ще прехвърлям календара?
А защо сама?

Бягай, щастие, бягай! Надалеч!...
Защото те проклинам!
Зърна ли те, ти ще бъдеш мое!

© Светлана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??