23 may 2009, 1:56

Орис моя 

  Poesía » De amor
614 0 2

 

За тебе бих умряла

и бих се съживила.

Обичам кожата ти бяла

и усмивката ти мила.

 

Във тебе влюбена съм безнадеждно,

как искам ти да ме целунеш нежно.

Но не от обич огънят във мен пламти,

а от болка сърцето ми ще изгори.

 

Несподелената любов е злосторница една.

Тъга и самота, а може би – съдба.

„Наградата” ми е такава,

да тъна във забрава.

 

Но вечно аз ще те обичам, орис моя...

И завинаги ще си остана само твоя...

 

 

                                                            Посветено на най-прекрасния човек на тази земя

© Велина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мн хужаво стихче,пожелавам ти някой ден да се намери човек,с когото да споделиш чувствата си!!!
  • Много благодаря за прекрасния коментар наистина се радвам, че произведенията ми се харесват
Propuestas
: ??:??