27 jun 2007, 22:01

Още хумор:) 

  Poesía
601 0 6
Нетипично е за мене,
да ходя да се моля на мъжете.
Ама моята комшийка,
във това е ненадмината.
Толкова красива е горката,
че предпочитам по тъмно с нея да не съм.
Ама с нея по товя си "мязаме",
затова сме дружки "един път".
Тя обаче не кандърдисва,
който си набележи и тича:
- Хей, момче, ела насам,
хайде да денсим, не стой сам.
А той горкият, като я видя,
от водката е явно, не разбрах,
като падна от стола и вирна ония крака,
аз хукнах да викам гинеколога!!!
Отказа се от него тя,
той загуби и звук и картина.
- Не е по мойте изисквания, така е,
така го плених, че виж, едва ми устоя...
И така цяла вечер в дискотеката,
прогонихме й клиентелата.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??