7 ene 2020, 12:04

Още ми живееш в сърцето 

  Poesía » Otra
462 0 1

 

Тихо, бавно, тъжно крача
и не мога лесно аз да се съвзема,
за тебе скришом нощем плача, 
отиде си и не мога още да приема...
че те няма, няма вече, 
а искам за последно да те зърна, 
но отиде толкоз надалече, 
от къде ти не можеш да се върнеш. 
Защо тъй бързо от земята си отиде, 
как ми липсваш, адски много, 
знам, че няма вече да те видя, 
но не мога да ти кажа сбогом... 
Защото ми живееш още в сърцето, 
живееш в мислите ми и в мен
и вярвам аз, че някога там, на небето, 
отново ще те видя някой ден.

© Виктория Йолова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??