8 jul 2008, 18:36

Още те обичам 

  Poesía
859 1 3

С друг съм, но не го обичам.
С друг съм, но желая теб.
Щом ме пита, аз отричам,
но сърцето търси теб.

........................................ 

Oще те обичам, мили,
само теб сънувам, знай,
моля се да имам сили
някой ден да сложа край!

© Полина Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??