8.07.2008 г., 18:36 ч.

Още те обичам 

  Поезия
762 1 3

С друг съм, но не го обичам.
С друг съм, но желая теб.
Щом ме пита, аз отричам,
но сърцето търси теб.

........................................ 

Oще те обичам, мили,
само теб сънувам, знай,
моля се да имам сили
някой ден да сложа край!

© Полина Красимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??