29 mar 2007, 13:32

ОЩЕ ТЕ ОБИЧАМ 

  Poesía
706 0 5
ОЩЕ ТЕ ОБИЧАМ

В живота все така се случва
мислиш си едно, а то не става,
дори да продължиш борбата,
трудно е – съдбата е такава.

Щастлива си сега любима,
но вече с друг човек,
аз пък искрено ти пожелавам
да пребъдеш в този странен век!

Макар, че всички ме съветват
да не те желая, да забравя,
на мен така ми е добре
и няма нищо да направя.

Вина ли имам пред света,
че още много те обичам?…
Никой няма да ме спре, обаче,
името ти страстно да изричам!

© Светльо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??