3 may 2007, 17:20

Остани 

  Poesía
560 0 3

На уморено цвете ми приличаш,
поливано през вечер със сълзи
и като всяко цвете, най-обичаш
да си целувано преди зори.
 
Добре дошло ти, уморено цвете,
постой за малко, остани,
да те поливам не със сълзи вече,
а със блясъка на две влюбени очи.

© ЕЛЕНА СТАЙКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??