May 3, 2007, 5:20 PM

Остани 

  Poetry
575 0 3

На уморено цвете ми приличаш,
поливано през вечер със сълзи
и като всяко цвете, най-обичаш
да си целувано преди зори.
 
Добре дошло ти, уморено цвете,
постой за малко, остани,
да те поливам не със сълзи вече,
а със блясъка на две влюбени очи.

© ЕЛЕНА СТАЙКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??