18 may 2007, 16:52

Остани където си ... 

  Poesía
710 1 0
Остани, където си...
не искай да бъдеш близо до мен !
Щастие в мойте очи не търси,
ще останеш разочарован и дълбоко наранен!

Остани, където си...
Чуваш ли? Не смей...
Ни в моето, ни в моето сърце не рови -
надали ще можеш времето да върнеш,
да поправиш черните ни дни.

Остани, където си...
Така е трябвало да стане!
И знай - където и да си,
вечно мой ще си останеш!

© Веси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??