14 jul 2009, 14:32

Остани тази нощ 

  Poesía
958 0 10

Остани тази нощ!

Като ласка от вятър

залюлей ме

в звездния скут

и луната постави

нависоко

да свети,

за да тича сънят ми

по бели пътеки.

А когато

с усмивка

зората прокъса

на съня пелената,

събуди ме с целувка.

© Красимира Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??