14.07.2009 г., 14:32 ч.

Остани тази нощ 

  Поезия
959 0 10

Остани тази нощ!

Като ласка от вятър

залюлей ме

в звездния скут

и луната постави

нависоко

да свети,

за да тича сънят ми

по бели пътеки.

А когато

с усмивка

зората прокъса

на съня пелената,

събуди ме с целувка.

© Красимира Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??