27 ene 2011, 17:54

Оставам 

  Poesía » De amor
467 0 0

              ОСТАВАМ

 

Ограби  ме последната любов.

Останах дърво без клони.

Нощем  слушам женски зов.

Не са ли зимни моите сезони?

 

Годините - птици къде ще кацнат.

За мене сега са черни врани.

Звездите нещастни гаснат.

 

… Оставам с отворените рани...

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??