Оставаме, оставаме, дойдохме си сега,
от всички краища на света в България!
В нашата родина, в нашата страна,
ще променим държавата, нашата "майка"!
Оставаме, оставаме и вярваме в това,
дошла е нова пролет, дошла е и надежда!
Стига сме робували на чужди хора,
мястото ни е тук в нашата родина!
Оставаме, оставаме тук и сега,
в Тракия, Родопа и Рила планина.
Тук са корените ни, тук е нашата рода,
ще обработваме тук майката земя.
Оставаме, оставаме с нашите деца,
родени, неродени, тук им е рода!
В нашата мила, прекрасна България,
в красивата ни, родна татковина!
Оставаме, оставаме, ще променим нея,
за по-добро бъдеще на нашите деца!
В кътчето от Рая, в нашата страна,
от Бога дадено ни, а вижте я сега!
Оставаме, оставаме и вярваме в това,
че всичко се променя в живота!
Няма само лошо има и доброта,
от нас зависи всички ни Сега!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados