9 abr 2008, 20:29

Оставете ме сама! 

  Poesía
663 0 1
Горчивите ти устни не желая,
целувките ти по врата.
Далеч от мене бягай,
нещастна самота!

Не ща и
погледа ти звънко кух,
ни профила ти крив, омразен.

Махни се,
не искам вече мира,
самота.

Защото не внимавах
какво
си
пожелавам,
крещейки:

"Оставете ме сама!"

© Линда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??