17 nov 2010, 10:46

Оставих ли следа 

  Poesía » Otra
521 0 3

 

 

Повече не искам да умирам бавно

и ще търся да се случи изведнъж.

Но сърцето ми дано остане цяло

и го получи момиче или мъж.

 

Животът и без мен ще продължава,

а смъртта за никого не е беда.

И нека другите да преценяват

оставих ли след себе си следа.

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??