Повече не искам да умирам бавно
и ще търся да се случи изведнъж.
Но сърцето ми дано остане цяло
и го получи момиче или мъж.
Животът и без мен ще продължава,
а смъртта за никого не е беда.
И нека другите да преценяват
оставих ли след себе си следа.
© Вили Тодоров Все права защищены