24 sept 2008, 0:13

Освен теб 

  Poesía » De amor
623 0 3
 

Чуваш ли как сърцето ми плаче?
Усещаш ли колко страдам по теб?
Ти ми каза, че не е нужно, обаче

не мога да крия толкова болка във мен...

 

Обичам те и това е най-важно!

Обичам те и няма да спра!

Ще те вбесявам и ще ти го казвам,

дори да престанеш да вярваш в това...

 

Вземи душата ми и изгори я,

направи от мен тъжен, но вярващ човек,

толкова съм счупена в мен, но няма да скрия,

когато плача, искам само ти да си до мен!

 

В момента плача... но не бягам

от истината, която винаги ме настига...

Защо обичам да признавам,

че няма нещо, което сърцето ми достига...

... освен теб...

... Само ти ми остана!!!

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??