Затвори вратата след себе си!
И никога не се завръщай при мен!
Ти опустоши душата ми!
Няма място в сърцето за теб!
Сълзи за теб няма да лея,
колкото и да боли...
Освободи душата ми
и завинаги си тръгни!
© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados
С обич!!!