8 ago 2007, 14:26

Осъзнай се... 

  Poesía
652 1 6
Защо, кажи, раняваш нейната душа?
Не бях ли ти достатъчна,
не погубвай и нея сега.
Не виждаш ли как страда
и сълзи по тебе реди,
как  във всичко, дето вярва,
покрай тебе се руши.
Боли ме, когато я гледам,
та тя е още дете,
моля те, не погубвай
още едно чисто сърце.
Погледни ме, осъзнай се,
ти погуби всичко в мен,
никога не ще допусна
да я лъжеш, както лъга мен.

© Валя Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??