24 mar 2007, 17:15

От болка  

  Poesía
614 0 1

Какво е век, ако живееш миг

и в този миг докоснеш синевата...

Какво е низост за човек,

познал утехата на самотата...

Нима е щастие да си копнял

за трижди по-нечувани богатства,

ако в тъгата си неоцелял

дочуеш как неволята злорадства...

Какво е век ако не си се смял

за нечия победа или на случайна смешка...

Не си живял! И миг не си живял,

ако си бил човек, без ни една сълза човешка!

© Надя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??