От далечноста в отношенията
между човеци, които обичам,
няма
топлина в живота ми -
смисълът на дните ми.
Мълчанието боли.
Изчезва силата
на любовта чиста,
когато дойде
далечността пуста.
Трудно си откривам място
да вдишам въздух
свобода от настроението
на страданието от далечността.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados