От изток се показва
златният светъл диск.
Докосне ли те светлината,
няма за тебе вече риск.
От изток любовта изгрява
и едно сърце на запад
със лъчите си огрява,
рози тогава разцъфтяват.
Върху миговете рисува
малки усмихнати слънца.
Чрез чувствата лудува
и по-красив е днес светът.
Мислите сега са леки -
като бели пеперуди.
Пожелавам го на всеки -
душа пълна с изумруди.
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados
като бели пеперуди.
Пожелавам го на всеки -
душа пълна с изумруди."-изумрудено красив стих!Как така съм го пропуснала вчера? Поздрави!