24 mar 2008, 23:17

От извора... 

  Poesía
462 0 6

                                                                                                                                Честита Пролет на всички!

 

 

Чаша изворна вода

устните ми жадно вкусват...

През хладна езерна вода

мечтите ми днес шумно препускат.

Това е щастието на мойте дни -

зелените треви под Кръста пръснати...

Това е богатството и днес на света -

плодовете, родени с любов от Калта...

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??