От извора на чистата ти страст
признавам си, че пия със наслада,
отдаден съм докрай на твойта власт
и ти за мене си Божествена награда...
Открихме се във ден дъждовно тих,
сглобихме двама общото сърце
и любовта ни, ни превърна в стих
написан от вълните на море...
Потънахме във неговите рими
и дишаме шептящия му дъх,
а бисери се раждат в древни миди,
покрити с диамантен мъх...
*****
От извора на чистата ти страст
все пия, а съм вечно жаден, мила...
За теб жадувам, за теб жадувам аз,
че слабост си, но и единствената моя сила...
19.02.2015
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados