25 sept 2012, 12:08

От любов 

  Poesía
668 0 3

От любов

понякога трябва да тръгнеш,

от любов понякога трябва да вървиш

и да гледаш напред, преди да погледнеш

във себе си,

от любов 

понякога трябва да избягаш,

преди да останеш завинаги,

от любов понякога трябва

да решиш, преди

да замъглиш очите си

със сълзите на чувството...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??