25.09.2012 г., 12:08 ч.

От любов 

  Поезия
656 0 3

От любов

понякога трябва да тръгнеш,

от любов понякога трябва да вървиш

и да гледаш напред, преди да погледнеш

във себе си,

от любов 

понякога трябва да избягаш,

преди да останеш завинаги,

от любов понякога трябва

да решиш, преди

да замъглиш очите си

със сълзите на чувството...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??