30 ene 2007, 14:47

От любовта боли 

  Poesía
1578 0 12

 

 

 

Жаден силно да обича,

често нараняван от жени,

той поука не извлича,

че от любовта боли.

 

Вечно щедро се раздава,

разголва първи своите гърди,

и в замяна нокти впити получава,

и не вярва, че от любовта боли.

 

Споделя първи своите мечти, стремежи,

преживяни болки, тайните дори,

често го оплитат в мрежи,

и пак не вярва, че от любовта боли.

 

Да се влюбва сляпо продължава,

и въпреки, че е раняван от жени,

страда силно, но не се предава,

отрича, че от любовта боли.

 

© Деян Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??